Hotell Rådhuset

boka hotell i Lidköpingboka hotell i LidköpingEtt av Hotell Rådhusets stora fördelar är dess läge. Det är 300meter till resecentrum, 500 meter till stadens största sportarena och inte en enda meter till stadens centrum. För det är precis där som hotellet ligger. Mitt på Nya Stadens Torg.

På hemsidan beskriver de sina rum med ”Bo som hemma” och det ligger mycket i det. Rummen är inredda mer som ett hem än som ett hotell. Det skapar en mjuk och trevlig atmosfär men däremot inget för de som söker efter lyxig inredning och ett hotell med det lilla extra på rummen. Men visst finns möjligheten att göra det mer lyxigt. Detta genom att beställa något Vip-paket som bland annat innehåller färska blommor, champagne eller choklad på rummet.

Sammanlagt finns 52 rum varav 16 är dubbelrum och tre är de större familjerummen. Priset ligger på från 695kr per natt för enkelrum, från 1100kr för dubbelrum och 1590kr för familjerummen.

I samtliga priser ingår frukostbuffé, Wi-Fi samt tillgång till kaffe/te och småkakor i lobbyn. Där finns även ett utbud av både dagstidningar och magasin som även de är gratis.

Klicka här för att se en lista på alla hotell i Lidköping.